top of page

Ontspannende massage met olie, Rebozo-doeken en/of kruidenstempels
 

In Destelbergen of aan huis in Gent en omstreken
 

Of je nu zwanger bent, pas bevallen, of gewoon op ieder ander moment: een massage is een fijn me-time-momentje waarbij je de rush van het dagelijks leven even volledig kan (proberen) loslaten.

Je komt tot rust, zet je gedachten-stroom uit en komt in contact met je lichaam.  Opgebouwde lichamelijke, mentale en emotionele spanningen kunnen worden verzacht door liefdevolle aanrakingen.

Ik kom met mijn massagetafel naar jou, je kan dus gewoon rustig thuis blijven en hoeft je voor en na de massage niet te verplaatsen.

Ik luister naar wat je nodig hebt, en pas mijn behandeling daar aan aan.  

Een volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage met verwarmde hoogwaardige biologische oliën (al dan niet met een geur die je aanspreekt) brengt je tot rust en geeft je hernieuwde energie.  Op basis van wat jij nodig hebt werk ik zachter of dieper, over heel je lichaam of op specifieke gebieden, of vocht-afdrijvend bij gezwollen ledematen.

Geïnspireerd door de Zuid-Amerikaanse traditie, geef ik je een rebozo-massage.  Ik wieg en schud je zachtjes in doeken en baker je daarna stevig en warm in. Zo ontspant je zenuwstelsel en kom je in diep contact met jezelf.

Een kruidenstempelmassage met geurige en verwarmde kruidenbundels is geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse tradities.  Jij bepaalt mee welke kruiden en oliën aansluiten bij wat jij nodig hebt, en laat je onderdompelen in een ontspannende en energie-gevende warme behandeling.

70 euro voor een massage van een uur, 90 euro voor 1,5 uur

In praktijk Spiegeling (Destelbergen) of aan huis (mits kilometervergoeding)

Zwangerschapsmassage met warme biologische olie aan huis
Ontspannende rebozo massage aan huis in de zwangerschap
Warme kruidenstempel-massage aan huis tijdens de zwangerschap

Ontspannen in je eigen omgeving

Met olie, doeken of kruidenstempels

bottom of page