Samen je bevalling voorbereiden met een geboorteplan
aan huis in Gent en omstreken

Het geeft rust tijdens de bevalling als je er goed voorbereid aan kan beginnen.  Weten wat je te wachten staat en vooraf kunnen nadenken over wat jij en je partner fijn en belangrijk vinden, is van wezenlijk belang voor een positieve beval-ervaring.  

Het is waar, veel van wat er in de bevalkamer gebeurt is onvoorspelbaar en vraagt een overgave om mee te deinen met het moment.  Maar meer dan doorgaans gedacht wordt, heb je toch controle over en keuzemogelijkheden. 

En hoe fijn is het om daar op voorhand al over nagedacht te hebben, zodat op het moment zelf je denkend brein zoveel mogelijk kan worden uitgeschakeld en je kan terugvallen op de keuzes die je vooraf al hebt gemaakt. 

Hoe belangrijk is het om nog voordat de bevalling start, te weten waar je je sterk voelt, waar mogelijke angsten schuilen en hoe daarmee om te gaan. 

Hoe verbindend is het om het hier vooraf met je partner over te hebben. 

En hoe geruststellend kan het zijn als jouw voorkeuren op papier staan zodat mensen die een rol spelen bij de geboorte, het kunnen lezen en zo jou op een meer persoonlijke manier kunnen begeleiden.

In 2 à 3 sessies (afhankelijk van je voorkennis) van 1,5u overloop ik samen met jou en je partner voor welke keuzes je kan komen te staan.  Ik geef je achtergrondinformatie en leid je waar nodig naar wetenschappelijke literatuur zodat je je mening goed kan onderbouwen.

Nadien maak ik voor jullie je eigen gevisualiseerd geboorteplan op.  Nadien kan je er eventueel nog zelf mee aan de slag om er een meer persoonlijke versie van te maken.

155 euro voor 2 sessies van 1,5 uur plus het schrijven van een plan

Inclusief verplaatsingskosten.

Geboorteplan op maken door na te denken over je geboortevoorkeuren en je bewust voor te bereiden op de bevalling

De regie houden 

Traject op maat