top of page

Mamacirkels

Mama zijn van een klein kindje kan een hobbelige reis zijn.


We ervaren vaak een grote dubbelheid. Enerzijds brengen onze kinderen ons erg veel plezier, liefde en zingeving. Anderzijds is het vaak erg zoeken om ons te verhouden tot de vele verwachtingen die we op ons voelen afkomen.

Verwachtingen vanuit onszelf, want de lat ligt vaak hoog.
Verwachtingen vanuit onze nabije omgeving.
Verwachtingen vanuit onze samenleving die het belang van een gezonde omgeving waar kinderen in kunnen opgroeien in de picture zet (terecht uiteraard), maar schromelijk tekortschiet in het bieden van solidaire ondersteuning om dit mogelijk te maken.

We voelen niet altijd de ruimte of vinden geen plek om te kunnen connecteren met hoe het echt met ons gaat als mama, en nog minder om hierover te delen met anderen. We doen flink door, willen anderen niet lastigvallen.

We schamen ons misschien over de grote dubbelheid dit we in ons moederschap ervaren. Het is enerzijds het mooiste dat ons overkomt. Maar anderzijds soms zo verdomd lastig en eenzaam.

Verbinden met andere vrouwen die hetzelfde ervaren, kan erg ondersteunend zijn.


Daarom creëer ik graag een plek waar jij als mama echt kan thuiskomen. We vormen een klein vast groepje van mama's die elkaar 3 keer ontmoeten.
Met ruimte waar jij er volledig mag zijn, met het hele palet dat het moederschap voor jou met zich meebrengt. Waar je tijd kan nemen om in connectie te komen met wat je echt belangrijk vindt. Waar je beleving een plek kan krijgen, veilig en zonder oordeel. Waar je andere mama's kan ontmoeten bij wiens verhalen je inspiratie kan vinden. Waar je weer wat meer vertrouwen kan krijgen in jouw unieke weg en toegang kan vinden tot de krachtbronnen die je in je draagt.

Voel jij je aangesproken om aan te sluiten?


Je bent meer dan welkom, met alles wat er is.

Om dit moment van me-time volledig te kunnen benutten, kan het fijn zijn om zonder je kindje te komen. Maar je kleintje is zeker welkom als dit beter voelt voor jou.

bottom of page