top of page

Cirkel voor mama's van tieners

Wanneer het beweegt bij onze kinderen, worden ook wij als ouders uitgedaagd om onszelf onder de loep te nemen en mee in ontwikkeling te gaan.

Met een kind in de (pre-)puberteit krijgen we heel wat spiegels voorgehouden. De soms intense transitie-periode die ons kind doormaakt, kan ervoor zorgen dat we het plots even niet meer weten. De manier waarop we ons ouderschap hadden vormgegeven, lijkt plots niet meer te passen bij de storm die soms lijkt te woeden.
Er worden nieuwe vaardigheden van ons gevraagd. Zoeken naar een voortdurend evenwicht tussen meedeinen en vertrouwen enerzijds, en liefdevol blijven staan en begrenzen anderzijds.

Het kan een eenzame en onzekere reis zijn, dit kneden aan een ander soort relatie met ons kind en onszelf.
Een stukje samen op weg gaan met anderen die in hetzelfde schuitje zitten, kan erg ondersteunend zijn.

Daarom organiseer ik graag deze cirkel. Een plek waar je mama's kan ontmoeten met kinderen in dezelfde leeftijdsfase als de jouwe. Waar je verhaal een plek kan krijgen, met alles wat er is, zonder oordeel. Waar je erkenning en herkenning kan vinden. Waar je geïnspireerd kan worden door anderen. En waar je even tot rust kan komen, wat tijd voor jezelf kan nemen en opnieuw kan verbinden met wat je echt belangrijk vindt.

We starten met 1 samenkomst, en bekijken samen of we de nood voelen om nog enkele keren met dezelfde groep samen te komen, zodat een kleine ondersteunende community kan ontstaan.

Cirkel mama tieners evenement.png
bottom of page